Ο Αντώνης remos μουσική, βίντεο, στατιστικά στοιχεία και εικόνες

Πληροφορίες για την ψυχαγωγία, εκδηλώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, θέατρο, κινηματογράφο, φεστιβάλ, συναυλίες, φαγητό. Οι εκδηλώσεις συναυλιών της Κέρκυρας antonis remos προωθούνται μέσα στους συντομότερους χρόνους και οι νέες κυκλοφορίες τοποθετούνται πάντα στα διαγράμματα. Το άλμπουμ χαρακτηρίζει την πλατίνα να στέκεται και να φτάνει ακόμα σε υπερβολικές θέσεις στο εγγενές γράφημα ακόμα και σήμερα. Την άνοιξη του 2002, ο Remos ξεκίνησε το ολοκαίνουργιο άλμπουμ kardia mou min anisiheis (“Μη φοβάσαι, αγάπη μου”). Δύο νέα τραγούδια από ένα επερχόμενο άλμπουμ που κέρδισε διπλή πλατινένιο κατά την κυκλοφορία.

Το άλμπουμ κέρδισε αμέσως χρυσό, και αργότερα πλατίνα. Δεδομένου ότι ενημερώνουμε καθημερινά τη συλλογή εισιτηρίων συναυλιών μας, υπάρχουν πάντα φανταστικές ευκαιρίες για να βρείτε εκπληκτικές θέσεις στις πιο καυτές αποκαλύψεις των 12 μηνών. Εορτάσαμε την 30ή επέτειό μας με μια συλλογή εορταστικών εκδηλώσεων. Το 1995 ο antonis remos έχει την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, μετά από 7 χρόνια παραμονής στην πόλη του.

Κερδίστε εισιτήρια vip σε φεστιβάλ και ντόπια αποκαλύψεις, καθώς και άλλα βραβεία. Το beatport μου σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τους αγαπημένους σας DJ και ετικέτες, ώστε να μπορείτε να μάθετε πότε κυκλοφορούν νέα κομμάτια. Ο αθηνων αρενα θα εκτελέσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και θα μας μαγέψει για άλλη μια φορά μαζί με το ξεχωριστό μοντέλο του και τις λεπτότερες παραδόσεις του. Η τρίτη ετήσια δόση του dave matthews & tim reynolds riviera maya θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου των ημερών των προέδρων.

Ο Αντώνης Remos είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές στην Ελλάδα και αναμφισβήτητα μία από τις αγαπημένες φωνές της γενιάς του τα τελευταία 20 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου 2004 η ομώνυμη ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη προσέφερε στους συνθέτες τη μουσική που γράφτηκε για θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες, έχοντας ως κορυφαία φωνή αντώνη remos μαζί με τους ηθοποιούς πετρούς φιλιππίδη, natassa manisalis και giannis samsiaris.

Εκεί θα ανακαλύψετε 36 από τα αγαπημένα του τραγούδια μαζί με φωτογραφίες και πληροφορίες από τα πρώτα 10 χρόνια του. Την άνοιξη του 2002 το νέο άλμπουμ δεν ανησυχείτε για τη στεφανιαία καρδιά μου “απελευθερώθηκε. Εν τω μεταξύ, ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ είναι σκόπιμο για τον Νοέμβριο του 2008. Έχει κάνει παραμονή με τεράστια ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Γίνετε μέλος του songkick για να παρακολουθήσετε antonis remos και να λάβετε ειδοποιήσεις ζωντανών επιδόσεων αφού παίξουν κοντά σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *